TO ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΜΕΚ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΟΠΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ:https://www.youtube.com/watch?v=mSno3TeiGdc
ΥΛΙΚΑ:
1/2 ΚΙΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
100gr ΚΑΡΥΔΙΑ
ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΥ ( ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ)
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
2,5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡH
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ ( ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ)
1 ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ( ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ)
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ( ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ.. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2,5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡH. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ, 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ Ή ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ( ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ( ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ) . ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ!!!
*** ΑΝ ΤΟ ΤΑΨΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ( 20Χ40) ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ 4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡH***
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ:https://www.youtube.com/watch?v=mSno3TeiGdc
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ:https://www.youtube.com/watch?v=mSno3TeiGdc
ΥΛΙΚΑ:
1/2 ΚΙΛΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
100gr ΚΑΡΥΔΙΑ
ΚΡΕΜΑ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΚΡΕΜΑ ΣΑΝΤΙΓΥ ( ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ)
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ:
2,5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ
1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡH
1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ ( ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ)
1 ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ ( ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ)
ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ( ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ.. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2,5 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡH. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ, 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΑ Ή ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ( ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΝΤΙΓΥ ( ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ) . ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΝΤΑΙΦΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑ. ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ!!!
*** ΑΝ ΤΟ ΤΑΨΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ( 20Χ40) ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ 4 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡH***
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ:https://www.youtube.com/watch?v=mSno3TeiGdc
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου