ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=sxvfGK_IeJo&feature=youtu.be
ΥΛΙΚΑ:
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
1/2 ΦΛ. ΛΑΔΙ
ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1/2 ΚΙΛΟ
3 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ Ή ΖΑΜΠΟΝ Ή ΜΠΕΙΚΟΝ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ 1 ΠΡΑΣΙΚΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
1 κ.γ. ΑΛΑΤΙ
1/2 ΚΙΛΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
ΛΙΓΟ ΒΙΤΑΜ ( ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΣΤΡΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ: ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ Ή ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ( ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ Ή ΖΑΜΠΟΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ). ΜΟΛΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ, ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ 2Ο ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 3Ο. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΥΡΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ . ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΤΥΡΙΑ . ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160 ΜΕ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=sxvfGK_IeJo&feature=youtu.be
ΕΙΚΟΝΕΣ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ EMAIL : natasatsav@gmail.com Ή ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤHN ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK : https://www.facebook.com/glykagiaergazomenous Ή ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG MAΣ.
ΥΛΙΚΑ:
ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
1/2 ΦΛ. ΛΑΔΙ
ΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΣΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1/2 ΚΙΛΟ
3 ΦΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ Ή ΖΑΜΠΟΝ Ή ΜΠΕΙΚΟΝ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ 1 ΠΡΑΣΙΚΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
1 κ.γ. ΑΛΑΤΙ
1/2 ΚΙΛΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
ΛΙΓΟ ΒΙΤΑΜ ( ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΗ ΓΑΣΤΡΑ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ: ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ Ή ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ( ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ Ή ΖΑΜΠΟΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ). ΜΟΛΙΣ ΤΣΙΓΑΡΙΣΤΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ, ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΚΑΤΟΠΙΝ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ 2Ο ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 3Ο. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΥΡΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ . ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΤΥΡΙΑ . ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 160 ΜΕ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=sxvfGK_IeJo&feature=youtu.be
ΕΙΚΟΝΕΣ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ EMAIL : natasatsav@gmail.com Ή ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤHN ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK : https://www.facebook.com/glykagiaergazomenous Ή ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG MAΣ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου