Για να δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής μπείτε εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=36CxMu4ooZ4
ΥΛΙΚΑ:
1 και 1/2 φλ. σπορέλαιο
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια και τον χυμό τους
1/2 φλ. ζάχαρη
1 μπέικιν
1/2 κιλό αλεύρι ή αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 βανίλια
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κούπα ρίχνουμε το σπορέλαιο, το ξύσμα, το χυμό πορτοκάλι, την ζάχαρη, την βανίλια, το μπέικιν και χτυπάμε για λίγο. Κατόπιν, προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. Γίνεται μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλούρια και τα βάζουμε στο ταψί με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε το μείγμα ζάχαρης και κανέλας και ψήνουμε σε μη προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1/2 της ώρας.
Για οποιαδήποτε απορία στείλτε email εδώ: natasatsav@gmail.com ή μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook:https://www.facebook.com/glykagiaergazomenous ή με σχόλιο στην ανάρτηση στο blog.
Για να δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής μπείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=36CxMu4ooZ4&feature=youtu.be
ΥΛΙΚΑ:
1 και 1/2 φλ. σπορέλαιο
Ξύσμα από 3 πορτοκάλια και τον χυμό τους
1/2 φλ. ζάχαρη
1 μπέικιν
1/2 κιλό αλεύρι ή αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 βανίλια
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κούπα ρίχνουμε το σπορέλαιο, το ξύσμα, το χυμό πορτοκάλι, την ζάχαρη, την βανίλια, το μπέικιν και χτυπάμε για λίγο. Κατόπιν, προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. Γίνεται μια μαλακή ζύμη. Πλάθουμε τα κουλούρια και τα βάζουμε στο ταψί με λαδόκολλα. Πασπαλίζουμε το μείγμα ζάχαρης και κανέλας και ψήνουμε σε μη προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1/2 της ώρας.
Για οποιαδήποτε απορία στείλτε email εδώ: natasatsav@gmail.com ή μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook:https://www.facebook.com/glykagiaergazomenous ή με σχόλιο στην ανάρτηση στο blog.
Για να δείτε το βίντεο με την εκτέλεση της συνταγής μπείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=36CxMu4ooZ4&feature=youtu.be
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου