Για να δείτε το βίντεο μπείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=O6g_0Pcoelo
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 φλ. σπορέλαιο
1 φλ.ρετσίνα
1 κ.σ. ζάχαρη
2 βανίλιες
Λουκούμι 1/2 κιλό ( για γέμιση )
Άχνη 1 φλ. για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. Έπειτα, παίρνουμε λίγη ζύμη την ανοίγουμε με το χέρι και βάζουμε μέσα το λουκούμι το οποίο το τεντώνουμε για να γίνει μια λωρίδα. Τυλίγουμε το σκαλτσούνι και το δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε. Ψήνουμε σε 1/2h σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς. Αφού κρυώσουν λίγο τα πασπαλίζουμε με άχνη.
Για να δείτε το βίντεο μπείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=O6g_0Pcoelo
ΕΙΚΟΝΕΣ
Για οποιαδήποτε απορία στείλτε εδώ natasatsav@gmail.com ή με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook:https://www.facebook.com/glykagiaergazomenous ή κάνετε σχόλιο στο blog μας.
ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 φλ. σπορέλαιο
1 φλ.ρετσίνα
1 κ.σ. ζάχαρη
2 βανίλιες
Λουκούμι 1/2 κιλό ( για γέμιση )
Άχνη 1 φλ. για το πασπάλισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αρχικά, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε. Έπειτα, παίρνουμε λίγη ζύμη την ανοίγουμε με το χέρι και βάζουμε μέσα το λουκούμι το οποίο το τεντώνουμε για να γίνει μια λωρίδα. Τυλίγουμε το σκαλτσούνι και το δίνουμε ότι σχήμα θέλουμε. Ψήνουμε σε 1/2h σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς. Αφού κρυώσουν λίγο τα πασπαλίζουμε με άχνη.
Για να δείτε το βίντεο μπείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=O6g_0Pcoelo
ΕΙΚΟΝΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου